Maak uw afspraak

Huidverbetering

Energist VPL biedt u een snelle en veilige niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.  Door verschillende factoren zoals veroudering en zonneschade verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid, fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen, Enegist VPL gebruikt specifiek gefilterde lichtterapie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om sporen van veroudering uit te wissen.

Hoe kan het mij helpen?

De lichttherapie van Energist VPL kan elk huidtype behandelen voor: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, gesprongen bloedvaten, verwijde poriën, acné (littekens), couperose, rosacea, huidtextuur, …

Littekens door acné
Pigmentvlekken
Couperose

Hoe werkt Energist VPL voor huidverjonging en huidverbetering?

Met het unieke, gepatenteerde Energist VLP systeem kan elk specifiek huidprobleem en huidtype op maat behandeld worden. De gepulseerde VPL lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren. Het nieuw collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller. Rimpels, roodheid en littekens gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

Hoe lang blijft het resultaat?

Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en ontstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd. Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhoudsbehandeling. 

De behandeling is niet pijnlijk en de huid ziet er meteen mooi uit. Het wordt aanbevolen om uw huid thuis ook verder te verzorgen met aangepaste producten!

Prijzen

Couperose + 1 € per extra flits Vanaf €80
Pigment/ouderdomsvlek + 1 € per extra flits Vanaf €80
Littekens (door acné of andere) + 1 € per extra flits Vanaf €80