Maak uw afspraak

Elastine infusion therapie

Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen uit uw huid en zorgt voor de elasticiteit/ veerkracht van uw huid, wanneer de elastine in uw huid verminderd wordt uw huid slapper. Samen met collageen dat voor de stevigheid van uw huid zorgt en hyaluronzuur dat voor de hydratatie van uw huid zorgt, zorgt elastine voor een jonge, gezonde huid . Naarmate we ouder worden wordt de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur minder waardoor uw huid dunner, rimpeliger en slapper wordt.

Waarom de elastine infusion therapie behandeling?

Elastine is een eiwit in uw bindweefsel waarvan de aanmaak na ons 25ste afneemt. De elastine infusion behandeling herplaatst 2 jaar elastine verlies in uw huid, door de herplaatsing van elastine krijgt uw huid haar natuurlijke structuur, meer stevigheid en elasticiteit terug.

Wat doet de elastine infusion behandeling?

Deze behandeling pakt huidverslapping aan en zorgt ervoor dat tropoelastine een proteïne molecuul (een voorvorm van elastine) dieper in uw huid wordt gebracht, daar hechten ze zich aan het bestaande elastine wat al in uw huid aanwezig is, waarna de nieuwe elastine uit de tropoelastine kan aangroeien, waardoor het voor meer veerkracht, flexibiliteit en stevigheid in de huid zorgt.

Behalve de toevoeging van elastine voorziet infusion therapie ook in natuurlijke moisturizers zoals hyaluronzuur, vitaminen en viscollageenpeptiden. De behandeling zorgt er ook voor dat de bloedcirculatie verbetert, het huidmetabolisme wordt geactiveerd en vrije radicalen die het proces zouden kunnen onderbreken of de proteïne zou beschadigen worden vernietigd.

Voordelen van de elastine infusion behandeling voor uw huid?

  • Een ware oppepper voor uw huid
  • Verbeterde huidconditie
  • Versteviging van uw huid
  • Minder rimpels en fijne lijntjes

Wat is het resultaat van de elastine infusion behandeling?

Het 1ste is direct zichtbaar namelijk een frisse gezonde huid en uw huid voelt steviger aan. 

Het 2e resultaat is het resultaat voor de langere termijn en richt zich op duurzame huidverbetering en huidverjonging. Er gaat namelijk een tijdje overheen voordat de voorvorm van elastine is uitgegroeid tot elastine. Met als resultaat een dikkere, strakkere en stevigere huid.

Het resultaat is een veerkrachtige, flexibele en stevige huid.

Wilt u huidverslapping verminderen? Maak een afspraak voor een eenmalige kennismaking behandeling. 

Prijs

Hydrafacial + elastine €160