Maak uw afspraak

HydraFacial

Wat is een HydraFacial?

Deze procedure verzorgt grondig je huid. Men reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing met insluizing van zuren, antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Hydrafacial

HydraFacial peelt de huid met serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen week maken en onzuiverheden verwijderen. Men ziet een gladdere, zuivere huid. Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling waarbij zowel de opperhuid als de lederhuid een infuus krijgen met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Daarna kan nog een peptidenserum worden toegepast dat beantwoordt aan de specifieke noden van de huid.

Na de behandeling produceert de basaallaag van de huid nieuwe, levendige cellen, zodat de huid jonger en gezonder wordt. 

Eén verzorging met Hydafacial geeft reeds een enome boost aan de huid: huidvernieuwing van de epidermis, toename van de fibroblastenpopulatie en aanmaak van nieuw collageen in de dermis. Na een aantal behandelingen verminderen fijne lijntjes, grove poriën en zonnevlekken.

HydraFacial™ kreeg in Amerika de felbegeerde “BEST OF THE BEST” award. Hiermee wordt Hydrafacial™ aangeduid als hét beste systeem voor veilige en doeltreffende peeling. De huid wordt tegelijk verzadigd met zuren, hydraterende serums, antioxidanten, peptiden, vitamines. De actieve werkstoffen zijn tot drie weken na de behandeling terug te vinden in de lederhuid en de resultaten worden wetenschappelijk aangetoond.

Het is een erg aangename, niet-invasieve behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of hersteltermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Men kan de behandeling altijd boosten met een lichttherapie sessie!  

Streef naar die gezonde glow! Je mag een Hydrafacial elke week inlassen om snel resultaat te boeken, maar om dit resultaat te behouden wordt je gelaatsverzorging best 1x/maand herhaald.

Prijzen

Hydrafacial + anti-oxidanten

voor elke huid (gedehydrateerde, onzuivere of acné huid)

€145
Hydrafacial glysal renew (7.5%, 15% of 30%) + anti-oxidanten

voor de rijpere huid, rimpels, acné, onzuivere huid

€145
Hydrafacial dermabuilder + anti-oxidanten

sterk huidverstevigend

€155
Hydrafacial Britenol + anti-oxidanten

tegen pigmentvlekken

€155
Hydrafacial dermabuilder + Britenol + anti-oxidanten

all-in

€165
Hydrafacial + anti-oxidanten zonder message €135

Extra’s

Décolleté €29
Handen €23,5