Maak uw afspraak

Skin rejuvenation

Energist VPL™ biedt u een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen zodat een gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kan behouden worden.

De Energist VPL™ technologie gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid op te sporen en om de oneffenheden van de huid te verbeteren. Deze technologie lokt met een lichtprikkel immers een reactie uit bij de fibroblasten in de dermis, waardoor er nieuwe collageen en volume gevormd wordt.

Gevolg: de huid wordt strakker en voller, rimpels minder diep, en ontstekingen, couperose en pigmentvlekken verdwijnen. Met de VPL Ultra Skin Rejuvenation kan intensief gewerkt worden op collageenstimulatie, hyperpigmentatie en milde vormen van couperose. Het gele licht van de VPL Ultra is een hoogenergetisch licht dat in de huid wordt omgezet in warmte. De huid ervaart dit als prikkels en als reactie hierop worden de fibroblasten actief met als gevolg aanmaak van extra collageen wat leidt tot een strakkere huid! Hetzelfde gele licht maar met andere instellingen wordt gebruikt om gesprongen haarvaatjes en pigmentvlekken te behandelen.

Huidverjonging Hoofd

Bij huidsverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL-behandeling een natuurlijk huidsverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart. Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling. Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidsverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden. Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen. Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen bij voorkeur om de 4 maanden.

Prijzen

Gelaat tot kaaklijn €170
Gezicht en hals €200
Gezicht, halse en décolleté €250